About

Først den korte: Julie Fønskov / 25 / København / Cand.mag. i dansk og kommunikation / Svært glad for sushi og ordet “ubarmhjertig” / Max trehundrede ord per indlæg

Og så den lange: Mon ikke vi alle har haft følelsen af at vende en bogs sidste blad med et uhjælpeligt suk? Om det er glæde, vrede, frustration eller sorg, der dominerer er egentlig ikke afgørende. Men følelserne bobler, og det eneste vigtige bliver at dele oplevelsen med andre! Jeg har alt for ofte befundet mig der; uden nogen af læsse den litterære last af til. Derfor oprettede jeg Lit Comprimé.

Litteratur var ikke altid min passion. Det var ikke fordi, jeg ikke læste, som yngre. Men som udgangspunkt betragtede jeg læsning som en pligt. Langhistoriekort: Det ændrede sig i mine tyvere, da jeg langt om længe opdagede, den herlige eskapisme, bøgerne tilbød – og hvor forskellig den kunne tage sig ud. Man kan jo kalde mig en late lit bloomer. Og begejstringen for bogsnak flyder i hvert af bloggens indlæg.

Men jeg har erkendt, at jeg kan være lidt af en word slut. Jeg smider hensynsløst om mig med ordene, som om nogen gad læse fem siders uredigeret ordgylp om Kafkas Slottet. Jeg. Tror. Det. Ikke. Så for at holde mine sproglige udskejelser i skak, har jeg indledt streng mængdekontrol og nedsat ét simpelt benspænd: Trehundrede ord. Max.

 

Få et prik når der kommer nyt:

Følg med på Bloglovin’, FacebookInstagram eller alle tre på én gang

Leave a Reply